dijous, 8 de setembre del 2016

CLUB PITAGORÍN (curs 2016-17)

CLUB PITAGORÍN és una de les nostres activitats extraescolars lúdics-educatives organitzades dins el Centre de Suport Familiar EsQuitx. Oferim:
  • Aprenentatge alternatiuUna hora de repàs escolar a través de sessions per fer els deures i preparació d’exàmens utilitzant diferents materials didàctics i recursos (mètode Montessori) per tal de facilitar-los l’aprenentatge. Se’ls ensenyen les diferents tècniques d’estudi i es fomenta l’autonomia reforçant positivament l’esforç de cada alumne. Es treballa en grups petits, reforçant l’aprenentatge mutu (“compartim recursos: tu m’ensenyes, jo t’ensenyo”).
  • Joc cooperatiu
    Jocs de taula i grupals per tal de reforçar la lògica matemàtica, la comprensió lectora, el raonament i la competència lingüística.
  • BibliotecaEspai de lectura on els alumnes poden compartir i intercanviar llibres, i llegir en un ambient tranquil.
Al Club Pitagorín donem suport als estudiants amb totes les assignatures que necessitin. Ho fem treballant el dia a dia, ensenyant els continguts que no tenen clars de manera amena i divertida, assegurant-nos que comprenen la matèria i garantint bons resultats amb un treball constant.

Donem també suport i assessorament als pares dels nens/es inscrits, així com a pautes per tal que puguin aconseguir organitzar un hàbit d'estudi en els seus fills a casa.
El nostre centre EsQuitx de l’Avinguda Saragossa obre les seves portes al Club Pitagorín dedilluns a divendres a les 17h.

METODOLOGIA: EL JOC, BASE DE L'APRENENTATGE
Es fan grups d'estudi petits, de màxim 10 participants i d'edats similars. Per tant, les inscripcions són limitades. 
La sessió comença amb el seguiment de les agendes de cada alumne: es fan els deures escolars, amb el suport d'un educador que donarà reforç en aquelles qüestions que a l'estudiant li costi assolir. S'intentarà sempre donar recursos a l'alumne perquè ell mateix intenti i aprengui a resoldre els seus dubtes escolars, i treballar així la seva autonomia (recursos online, com buscar en diferents llibres de consulta, utilitza els companys com a grup d'estudi,...). Tot sempre sota la supervisió de l'educador que sempre encaminarà a l'estudiant fins al millor resultat.
El reforç de conceptes i matèries, es fa a través de la metodologia montessori, per tal de facilitat la comprensió a l'estudiant, d'una manera visual i experimental. 
Un cop revisada l'agenda i fet els deures/treballs escolars, els estudiants amb exàmens programats, preparan aquests controls amb el suport de l'educador: se li donarà pautes d'estudi, se l'ajudarà a aprendre a esquematitzar, es faran petits grups d'estudi i es faran simulacions de controls perquè el propi estudiant comprovi aquells punts que ha de reforçar més a casa.
Quan les tasques escolars han finalitzat, els nens/es podran disposar de la biblioteca (espai de lectura lliure) i diferents jocs de taula ludico educatius per reforçar aquelles unitats que estiguin estudiant a l'escola: jocs que reforcen la lògica matemàtica, jocs educatius que reforcen la comprensió lectora, jocs científics, trencaclosques, etc...  

NOVETATS
Degut a que molts estudiants porten excessives tasques a realitzar en un mateix dia, per tal de fer més productiva la sessió, oferim packs de 1,5h de sessió al dia.
Aquest any tenim el servei PROFESSOR PARTICULAR: sessions de mitja hora o una hora amb un educador per nen, tenint una atenció totalment personalitzada. Aquestes sessions no es recomanen per fer els deures o treballs escolars, ja que no motiven a l'estudiant a esforçar-se en aplicar allò après a l'escola amb les tasques escolars encomenades. Aquest servei és recomenable per a la preparació d'exàmens sobre matèries que a l'estudiant li són més feixugues. També són sessions recomenables per a estudiants amb algún tipus de dificultat en l'aprenentatge (TDH, displexia,..)

SESSIONS D'UNA HORA:
1h/setmana = 12€/mes
2h/setmana = 24€/mes
3h/setmana = 35€/mes
4h/setmana = 45€/mes
5h/setmana = 52€/mes

SESSIONS D'UNA HORA I MITJA
un cop/setmana = 20€/mes
dos cops/setmana = 30€/mes
tres cops/setmana = 40€/mes
quatre cops/setmana = 50€/mes
cinc cops/setmana = 58€/mes

SESSIONS PARTICULARS
mitja hora = 6€/sessió
una hora = 10€/sessió



més informació a:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada